sábado, mayo 19, 2007

6a Mostra d'Entitats de Sant AndreuSábado 19 y Domingo

20 de Mayo 2007

SOS GALGOS

STAND nº 69Parc de la Pegaso Sant Andreu / Sagrera

6a MOSTRA D’ENTITATS DEL DISTRICTE DE
SANT ANDREU

SOS Galgos estará presente con un Stand cedido por la Asociación Torre Gavinas de la Sagrera.

Una vez más, os necesitamos a todos.........

Os invitamos a pasear con vuestros galgos por este precioso parque, recién restaurado, de unas 3 ha., puentes, lago, pipi-can vallado.

A pesar de lo precipitado de la convocatoria, nos gustaría contar con vuestra inestimable compañía y la de vuestros Galgos.

Os esperamos a todos, no olvidéis traeros las cámaras de fotos! Con este

Paisaje y la elegancia de nuestros Galgos, pueden salir unas fotos de consurso, un buen recuerdo.

Los Galgos podrán estar presentes solo como compañía del visitante a la Mostra y el Domingo como parte activa del Stand de Sos Galgos.

Todos los que vengais acompañados de vuestros galgos, tenéis que traer con vosotros la cartilla de vacunación. Muchas gracias.

Os animo a traeros un bocata para comer y disfrutar todos juntos en las instalaciones del Parque.

Saludos Luz S.

1 comentario:

Nets/Netes Bon Pastor dijo...

No todo fue paseo agradable en la Mostra d'Entitats...

Censura a la "6a Mostra d'entitats de St. Andreu"

Aquest passat cap de setmana es va realitzar la 6a Mostra d'entitats del districte de Sant Andreu, esdeveniment bianual que pretén donar a conèixer "quines són les activitats que desenvolupen les associacions del districte dels diferents barris", a la qual vam assistir per a col·laborar amb Avis del Barri (associació en defensa de les Cases Barates i els drets dels seus inquilins) en el muntatge d'un "stand" que intentés donar a conèixer la problemàtica entorn del pla de remodelació de les Cases Barates de Bon Pastor.

Una vegada allà, davant la falta d'espai i al trobar un "stand" buit, el número 63, vam decidir "independitzar-nos" dels Avis i instal·lar-nos allà. Aquest "stand", assignat a l'Associació de Veïns de Bon Pastor (co-responsable juntament amb el Patronat Municipal de l'Habitatge de l'enderrocament de les Cases Barates del barri) va quedar buit a l'atorgar-lis altre més gran i en lloc preferent, pel que després d'una breu "negociació", l'organització de l'esdeveniment va entendre que era lògic aprofitar un espai en lloc de deixar-lo buit, i "van acceptar" que ens quedéssim allà. Però aquesta lògica no resultava convenient a l'Associació de Veïns Bon Pastor, i va pressionar als/les organitzadors/es perquè ens fessin fora, al que finalment van accedir a la tarda, prohibint-nos continuar el diumenge en el mateix lloc i "proposant-nos" instal·lar-nos amb Avis del Barri (és a dir, dues taules, una tv, un expositor, diversos articles i fotografies... en 2 metres quadrats).

A l'endemà, per a evitar més enfrontaments, ens vam instal·lar a l' "stand" del SCE La Lira, que ens ho va cedir ja que ells no l'anaven a utilitzar. Això tampoc va agradar a l'Associació de Veïns Bon Pastor, que va enviar a la Guàrdia Urbana a desallotjar l' "stand". Vam intentar raonar amb ells, però la seva resposta no va passar de "ja sabeu a qui molesteu" i "cumplimos órdenes" (acompanyat d'una mica d'agressivitat en alguns moments). Per part de l'organització, es van negar a escoltar-nos i ni tan sols van comprovar si La Lira realment ens havia cedit l'espai.

Per tot això, volíem informar de l'ocorregut, perquè aquest nou abús no quedi silenciat. Entenem que no és més que una nova mostra de poder per part dels interessos econòmics en joc, un nou intent de fer callar als que ens oposem a una remodelació salvatge i injusta. Ho vam dir en la Mostra per ràdio (Trinitat Vella) i ho repetim ara:

NO ENS FARAN CALLAR!